Verbouwing Kees Smit Experience Store XXL Amersfoort

De gedurende periode is de winkel voorzien van duurzame LED-verlichting, een nieuwe vloer, een eigentijdse balie en een compleet nieuw kleurenpalet waardoor de winkel volledig klaar is voor het tuinseizoen van 2024. Daarnaast zijn de veranderingen ontworpen om onze klanten te verwelkomen met een frisse en inspirerende omgeving, waar ze de nieuwste trends en tuinmeubelinspiratie kunnen ontdekken.

Wat is er precies veranderd na de transformatie:

  • Duurzame LED-verlichting: we hebben een stap gezet in de richting van duurzaamheid door energie-efficiënte LED-verlichting te installeren om bij te dragen aan een groenere toekomst.
  • Nieuwe vloer: Een frisse start verdient een frisse look.
  • Moderne balie: Onze balie dient niet alleen als servicepunt, maar ook als het hart van onze vernieuwde winkel.
  • Nieuw kleurenpalet: Ontdek een wereld van mogelijkheden met ons volledig nieuwe kleurenpalet. We hebben zorgvuldig gekozen voor kleuren die niet alleen harmonieus samenkomen, maar ook de diversiteit van ons assortiment tuinmeubelen accentueren.

Sinds donderdag 14 december konden we onze klanten weer verwelkomen in onze vernieuwde winkel.

10 jaar Amersfoort 
Al tien jaar is de Experience Store XXL in Amersfoort een begrip. In 2012 begon de bouw van dit unieke pand langs de snelweg A1, een locatie die Kees Smit Tuinmeubelen bereikbaarder maakte voor een nog groter publiek. Met trots kijken we terug naar deze mijlpaal.